Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

P. Reinhard Körner OCD - Akinek füle van, hallja meg!

1.400 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D02360

Reinhard Körner karmelita atya e kis kötetében elsősorban a jelen kor elvárosiasodott kultúrájában felnőtt emberhez szól. Provokatívnak tűnő kérdésfeltevéseivel nem kétségeket akar támasztani az evangéliumok hitelességével szemben,inkább meghökkenteni, gondolkodásra kíván késztetni. Megállítani a kiművelt, "sietős léptű", az információk áradatával terhelt embert, Jézus őszinte, lényegre törő, ugyanakkor lelkünk legmélyéig ható személye és tanítása, örömhíre előtt.

Pater Reinhard Körner meg van győződve arról, hogy Jézus mindannyiunkban megszólítja a földművest: az embert, aki kötődik gyökereihez, azokból táplálkozva és autentikusan szeretne élni, szívvel és értelemmel a mélyben gyökerezve és mégis az ég magassága és tágassága felé nyújtózkodva.

akinek füle van, hallja meg! Itt az idő, hogy még egyszer a galileai emberek fülével figyeljünk oda Jézusra, a világ legcsodálatosabb földművesére. Éppen ők, az egyszerű vidéki emberek értették meg Őt, legmélyebb valóját, kacsintását és szívből jövő nevetését.

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek