Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Neil Velez - Sebei által

2.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D02027

"Könyvemben ötven olyan történeet mondok el, melynek szemtanúja voltam az egész világra kiterjedő, több mint húsz éves szolgálatom alatt.

A saját gyógyulásom megtapasztalása vezetett arra, hogy életemet az élő Krisztus hirdetésének szenteljem a tömegtájékoztatási eszközök segítségével, hogy hirdessem Őt, Aki meggyógyít és megment...

Az életem során kapott áldások által megtanultam hitben járni. .... sajnos sokszor nem ezt tesszük. Hagyjuk, hogy az vezessen minket, amit a szemünkkel látunk. Nekünk, hívőknek azonban nem aszerint kell cselekednünk, amit érzékeink által tapasztalunk, hanem hitünk szerint. ...

Ötven olyan tanúságtételt írtam le, melyek felfedik, hogy Isten él és működik bennünk és általunk.Engedd mg, hogy téged is meghívjalak a hitben járásra, a hitben cselekvésre.

...könyvem nem való mindenkinek! Nem ajánlom keményszívűeknek és ateistáknak.

Az egyes tanúságtételek teljes lelki gazdagságának befogadásához ne testi szemmel olvassátok a könyvet, hanem lelki szemmel! Nyissátok ki a lelketeket! Nyissátok ki a szíveteket, hogy az olvasás közben növekedhessetek! Ezáltal Isten át fog alakítani, és új teremtménnyé tesz benneteket."

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek