Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kuminetz Géza - Nézz végre szembe démonaiddal, magaddal! - Élet az Igazságban egy Igazság nélküli világban

1.200 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D02016

"A papi sors és ahogy annak alakulását a pap éli és látja, nos ez is része a tanúságtevésnek. Jaj, ha egy papi élet ebben az értelemben nem tanúságtevő! Segít betekinteni a krisztuskövetés küzdelmeibe, örömeibe és mintegy hitelesíti Isten emberét.Ez egyfajta katonáskodás is, mely egyébként minden krisztushívőnek osztályrésze. S ennek az állandó harcnak a gyümölcse a hit támadó és védő fegyverzetébe, a krisztusi jellembe öltözött új ember, akiben ott van azok hősies gyakorlásának a kézsége, már-már spontaneitása.

Ezért is gyűjtöttem ismét egybe ilyen jellegű, többségében nem közölt - műfajukat továbbra se keresd - írásaimat, hogy mankóul szolgáljanak minden Krisztust igazán ismerni és követni akarónak. .....

ennek a kötetnek címe küzdelmet, sőt, még nagyobb harcot sejtet. Az ördögnek és csatlósainak ellent mondani tudás harcát. ... ezek az írások talán azért is születtek és születnek, mert szerettem volna, és szeretnék mindig is lelkiismereti döntéseket hozni, ami megannyiszor a kétely poklával, a problémakihordásának türelmével, s szinte minden erény latba vetésével, az isteni gondviselés titkának fájdalmasan megélt elfogadásával járt és jár."

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek