Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kádár Annamária - A te meséd történetek rólad, neked

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
Szállítási díj: 1.400 Ft
Cikkszám: D01826

Kedves édesanya és édesapa!

Az egyik legszebb ajándék, amit gyermekünknek adhatunk, ha mesélhetővé tesszük saját történetét.Örökítsük meg ebben a gyönyörű naplóban közös életünk fontos pillanatait, emlékeinket, élményeinket.

Kutatások bizonyítják, hogy a magas önbecsülés és a rugalmas alkalmazkodóképesség kialakulásában jelentős szerepe van saját életmesénk és családtörténetünk ismeretének. ezt a folyamatot pedig nem az idealizált, hanem az életszerű történetek támogatják - a gyermek ezek által tanulja meg, hogy nem kell mindjárt jól járni, szabad (sőt elkerülhetetlen) olykor kudarcot vallani, aztán valahogy kimászni a pácból, mert csak így lesz a története hiteles egész.

a közös történet olyan, mint egy láthatatlan fonal, amely összegubancolódhat, megnyúlhat, de soha nem szakad el! Ez a háló ahonnan gyermekünk elrugaszkodhat, és amely megtartja, ha zuhan. a kézírással megírt családi és személyes történetek lehetőséget adnak arra, hogy gyermekünk a saját életmeséje hősévé váljon, és ha szüksége van rá, mindig feltöltekezhessen édesanyja vagy édesapja személyes üzeneteiből.

Menny.:db