Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

John Piper - Lásd és csodáld Jézus Krisztust!

990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D01854

"Ha lelki szemünkkel látunk, akkor Jézus Krisztus igazságát, szépségét és becsességét olyannak látjuk, amilyen a valóságban. ... A Jézusról szóló történeteket bárki elolvashatja, s "láthatja" azt a képet, amit az őt ismerő emberek festettek róla. De nem mindenki látja az ebben rejlő igazságot, szépséget és határtalan értéket. Sokan csak mítoszt látnak. Mások bolondságot. Megint mások botrányt. "Látván nem látnak." Mintha egy gyermek Michelangelo alkotását látva inkább egy képregényt nézegetne tovább...

Csodálni Jézus Krisztust ennek a lelki szemmel látásnak a megnyilvánulása. Ha látsz valamit, ami igaz, szép és értékes, csodálod. Féltve őrzöd, és becsben tartod. A lelki látás és csodálat olyan szorosan összetartozik, hogy akár ezt is mondhatnánk: Ha nem csodálod Krisztust, még nem láttad meg Őt olyannak, amilyen. Ha nem tartod mindennél nagyobb becsben, nem fogtad fel valódi értékét.

E könyv célja, hogy meglásd és csodáld Krisztust. Használd testi szemedet és füledet, hogy meglásd, meghalld azok tanúságát, akik személyesen ismerték Őt, amikor a földön járt. Ez az oka annak, hogy a következő fejezetekben annyi bibliai idézetet fogsz találni. Nem az én szavam számít, hanem Istené. És Ő tanúskodik Fiáról. Bárcsak adna neked szemez, hogy lásd, és szívet, hogy csodáld!"

részlet a szerző előszavából

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek