Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Helmut Fahsel - Az Úr Jézus tanító útjainak térképei - Illusztráció Emmerick Anna Katalin Jézus tanító évei 1-3. kötetéhez

2.100 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D02423

"Az Ige a Szentlélek műveként egy meghatározott helyen és egy meghatározott történelmi pillanatban testesült meg, a Római Birodalom peremén. Éppen ezért minél inkább látjuk Krisztus személyének páratlan és egyetemes voltát, annál nagyobb hálával fordulunk a Föld felé, ahol Jézus megszületett, élt és mindnyájunkért odaadta magát. Azok a kövek, melyeken a mi Megváltónk járt, emlékeket őriznek, és folyamatosan 'kiáltják' az Örömhírt. Ezért nevezték a S zinódusi Atyák szerencsés kifejezéssel a Szentföldet így: 'az ötödik evangélium'."   (XVI.Benedek pápa: Verbum Domini)

Anna Katalin az Úr Jézust - hároméves tanító évei közben - 182 helyen látta. A helységnevek a térképeken Jézus korabeliek, ahogyan Anna Katalin hallotta és közölte. A hegyek, dombok, folyók, patakok és egyéb földrajzi alakzatok nevei az 1942-ig használt modern elnevezések. Emiatt a 2010 körüli Izrael-térképek és e térképek helységnevei nem feltétlenül fedik egymást.

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek