Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dolores Aleixandre - Az alkony kapui - ragyogva megöregedni

2.600 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D02014

Bár senki nem vonja kétségbe, hogy megöregszünk, az öregedés folyamata többnyire felkészületlenül ér bennünket és nagy erőkkel arra késztet, hogy az uralkodó szociokultúrális gondolkodást magunkévá tegyük, miszerint egy olyan lefelé ívelő és leépülő szakaszba értünk életünknek, mely tele van kellemetlenséggel és bosszúsággal.  ....

Ez minden? - kérdezhetjük magunktól. Az evangéliumnak itt nincs meg az a képessége, hogy kitágítja szűkös lehetőségeinket és arra késztet, hogy a legvégső következményekig megéljük a hitet, a reményt és a szeretetet? Bőségben fogtok élni - ígérte Jézus. Nem lenne akkor mégis lehetséges a bőségben megélt öregség?

Ez a könyv abból a vágyból született, hogy felfedezze ennek a "bőségnek" a forrásait, párbeszédet folytatva a Biblia és korunk szereplőivel, akik azt mondják, ők megtalálták ezt a forrást. Bárcsak segítene ez a könyv a keresésben, hogy - szemben a társadalom kínálta megoldásokkal -ragyogva tudjunk megöregedni, Isten jelenlétében, Akiben örömmel ujjonghatunk fel az alkony kapujában.

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek