Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bernhard Meuser - Szabad szerelem - az új nemi erkölcsről

3.600 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.400 Ft
Cikkszám: D02187

Ha a szeretet a legnagyobb érték, akkor olyan emberi kultúra megteremtésén kell dolgoznunk, amely a visszaélés minden formájától megóvja.

Olyan, mintha a szerelemről szőtt romantikus elképzelések a szemünk láttára foszlanának szét. Nyilvánvalóan nehéz ma a gyönyört és a szexualitást a jó élet részévé tenni. sokakat megtört az élet, és sikertelen kapcsolataik sebét hordozzák magukban..

Az egyházak lényegüknél fogva erkölcsi tekintélyek, különben saját létjogosultságukat ássák alá. Soha nem látott mértékben játszották el hitelüket. a visszaélés a malomkő a nyakukban, amely a mélybe rántja őket. A világszerte tapasztalható antropológiai válság közepette, ahol éppen az evangélium hirdetőinek kellene irányt mutatniuk, tehetetlenül állnak. Mondanivalójuk a szerelemről és a szexről nem meggyőzőz.

Hogy milyen lehet a valóban új nemi erkölcs, arról olvashatunk ebben a könyvben, olyan ember írta, aki az egyházon belül szenvedett bántalmazást, és mégsem vesztette el a hitét sem az emberekben, sem a szerelemben, sem Istenben.

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek