Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Barsi Balázs - "Most megmarad e három" - Elmélkedések a három isteni erényről

2.800 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D01798

Az isteni erényeket mint a keresztény élet hármas alapját biblikus alapú megközelítésben tárja az olvasó elé Balázs atya a következő lapokon. A korábban külön-külön füzetekben, majd három kis könyvben megjelent anyagot most egyben adjuk a kedves olvasó kezébe.

A Hitünk foglalata - az Apostoli hitvalláson keresztül foglalja össze az Anyaszentegyház  hitét, egyben példát adva arra, hogyan kell ami hitvallásunknak is az egyetemes Egyházén belül személyesnek, tudatosnak és elevennek, egész életünket áthatónak lennie.

Az Örökké megmarad - Szent Pál híres Szeretethimnuszát elemezve Isten Fia szeretetének tükrében láttatja saját szeretetünk próbálkozásait és kudarcait, nem azért, hogy elkeserítsen, hanem hogy a szégyenkezésen túl a gyógyulás útját mutassa meg.

a Krisztus, a mi reménységünk - pedig a remény hitet és szeretetet összekapcsoló valóságával ismertet meg az Ó- és Újszövetség tanúságán keresztül, s bebizonyítja, hogy remény nélkül nemcsak hogy nem érdemes,de lehetetlen is teljes emberi életet élni.

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek